Schooool

Sitter i skolan och förbereder min iup.. Kom hit runt 12.. Och slutar 14, sen har jag mitt iup runt klockan sex, sjukt segt.. Drar ju hem snart iaf gött! Kanske blir Varberg i helgen, Nice, ha de, puss!

Hallu

Hej bloggen förlåt för kass uppdatering, var hemma hos emma igår, trevligt trevligt ska hem till M nu typ, mamma kör in mig, så får vi väl se vad som händer imorn, uppdaterar då iaf, puss!

old one

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Medina-Sagoland


yeeah

hej bloggen har varit jätte upptagen med plugg och massa skit i veckan så har inte kunnat skriva ngt, förra helgen så sov nathali här, uppe till halv 6 haha aja men de va nice, men skulle träffat m igår men de kom massa saker ivägen, känner att min bloggheader är hemsk och ja kan varken lägga ut bilder eller ngt för tillfället så den e riktigt tråkig, sen så har jag råkat trycka på ngn sak på mobilen så nu kan ja inte mobilblogga längre;O
håller på o fixar mig just nu, sen ska ja dra iväg, hörs sen, puss!

hej!

hej bloggen igår så kom jag hem ifrån varberg, hade de as nice hos becka, världens goaste tjej typ! vi la oss typ vid 5 och gick upp typ runt 8 så var riktigt trött, för skulle ju åka hem redan på söndagen.. Kollade på en skräckfilm som var heeeeelt värdelös också, båda bara, vadå är den sluut nu?! haha aja men jättekul o träffa henne iaf, just nu sitter jag vid datorn i köket, har precis duschat och lyssnar på music och väntar på att ett program ska börja..ni får ha en fortsatt bra måndag!

Fredagen

Först idag var man med nathali och bytte ut våra presenter för vi fyllde ju år för typ mer än en månad sen.. Men iaf vi käka lite grejer( saker som nathali fått från sin PRAO när hon sluta) massa bakelser, bullar, cuppycakes och såna där makarones eller va dom heter, smakade av några saker och sen började vi fixa oss och drog in till stan där vi först åkte till hjalmar och fixa lite grejer sen åkte vi till bommen? Eller va de nu heter.. Så drog vi in i nordstan sen drog vi in till arkaden, sen var vi där en stund och gick runt sen åkte vi hemmot, värsta läskiga psykopaten satt vid oss, haha så jag hoppade av vid råda portar och sen gick in lite hos nathali sen drog jag hem, städade upp lite grann på mitt rum och började smått packa i några saker jag skulle ha med mig imorn, sen gick jag över till emmsan en stund, och var där tills typ nu, tagit de lungt oså för jag är helt död, efter veckan, och kom hem rätt sent igår med.. Men nu ska jag lägga mig o kolla på en film för jag är faktiskt jättetrött, ha de gött, puss!

RSS 2.0