Hallo

Hej sitter hemma hos nathali i hennes soffa, vi har bakat muffins, Great, duktigt av oss! Emh imorgon är det fredag och helg, så skönt kanske ska träffa s i helgen eller han vill de iaf men vi får väl se hur de blir med det, ha det härligt så länge!

Bio med Beckuu

Ska dra mig och kolla på bio lite senare With Rebecka, det ska bli riktigt nice o träffa henne vilket jag inte gjort på evigheter känns de som vi ska kolla på little fockers hör av mig senare och berättar hur filmen var, ha de nice så länge!

Heyyyyy

Hej godingar! Kom precis in genom dörren snö storm typ haha nä men de snöar i mängder, följde nathali en bit så hon slapp gå själv, berättar mer om dagen imorgon, ska gosa ner mig i täcket och slå på en film, eftersom jag inte alls är trött, vilket nathali inte heller var men båda ska iväg imon så vi tänkte att de inte var ngn ide att hon sov här. Inne på mobilen därför blir de inte så jättebra när jag skriver men ni får nöja er med det, Pusssaaar!

Inne på mobilen

Uppdaterar typ ingeting längre, vi börjar skolan imorgon noooooooo, Ush jag har värkligen vänt på dygnet nu på lovet så jag känner att jag kommer dööö imon, orkar värkligen inte med skolan men Aja kollar på konferansresan just nu, ngt nytt program, nu ska jag fortsätta kolla, byeeee

RSS 2.0