Lista

01 - en bild av dig, tagen i dag. 02 - Vad har du i din väska?  03 - En bild på din handstil. 04 - En bild av dig själv för två år sedan.  05 - en bild på dig utan smink.  06 - en bild av dig, som är tagen av någon annan.  07 - din favoritfilm.  08 - Vad du vill mer än något annat just nu.  09 - Din nuvarande önskelista.  10 - Den finaste bilden på din bästa vän.  11 - Ett TV-program du är beroende av.  12 - En bild på ditt favorit plagg. 13 - En bild på din mobil.  14 - Nästa resa som du verkligen ser fram emot. 15 - En sång som visar ditt humör.  16 - En bild av staden du bor i.  17 - En kändis du inte gillar och varför.  18 - En bild av ditt rum.  19 - En bild av den plats du vill stanna för resten av livet. 20 - en bild av dig, tagen i dag + 3 bra saker som har hänt under de senaste 30 dagarna. Kopierade denna listan från emma, tänkte prova och göra den, tror meningen är att man ska hinna färdigt precis vid julafton haha eller jag har ingen aning?, Aja :)

Avslutning!

Hey everyone! Slutade skolan igår så sjukt skönt med äntligen lov, vi började halv tio med matteprov och ja det är värkligen taskigt o ta in ett prov på sista dagen men men efter det så spelade vi spel med klassen och städade klassrummen,efter vi gjort det en stund så började vi kolla på titanic, vi hann bara se halva filmen och då var klockan 4a, och då skulle vi gå iväg och kolla på juluppspelning, vi kollade på massa olika bland annat nathali och ida Hahah som var med Olle och emil, efter alla uppträdanden så skulle rektorn hålla sitt årliga tal, sjukt segt, efter det så gick vi tbx till skolan och hade fika med klassen,i en timme ungefär sen kl 18.00 fick vi äntligen gå hem, Nathalis pappa körde hem oss så de va ju skönt att man slapp gå hem, sen så nu vaknade jag för en stund sen, inne på mobilen så orkar inte skriva så mycket mer men alla får ha det så bra så länge, puss

Hey!

Hey bloggen! Detta blir ett kort kort inlägg för jag är inne på mobilen, idag började vi 1 och en halvtimme tidigare för kl 8.00 skulle vi vara och kolla på lucia firandet, det var jättekort iår? Så dom sjöng bara några sånger och sen gick vi och hämta våra saker, sen så gick skolalarmet lovar att det var någon som drev, aa brandlarmet men då fick vi gå ut och vänta sen fick vi gå, då gick vi till bussen och åkte till rudalen? Tror jag det heter, så åkte vi skridskor, när man typ skulle åka 20 varv, jag åkte inte så jag fick vara sån som räknade hur många gånger dom åkte runt, jag och Nils i klassen satt och räkna och man fick typ panik när alla kom i en klump för då hann man inte med, frös sjukt mycket men sen kl 12 åkte vi tbx till skolan igen och kollade på någon film Martin hade med, sen slutade vi kl 2 så endå rätt skön dag men sen nu efter skolan har jag inte gjort något speciellt för jag har varit jättetrött så men orkar inte skriva, have a nice day:)!

RSS 2.0